Rakentajain Tieto&Taito -opas

     |   etusivu   |   artikkelit   |   yrittäjähaku   |   yhteystiedot   |  

Rakennusosaamista ja -neuvoja Rakentajan palvelut ja säädökset

Tervetuloa Rakentajain Tieto & Taito -oppaan nettisivuille. Oppaan tarkoituksena on antaa vinkkejä ja tuoda sujuvuutta ja helpotusta rakentamisprojektin eri osatekijöihin.

Tästä sähköisestä oppaasta löydät muun muassa ammattilaisten ohjeita ja vinkkejä rakentamiseen, sekä oman seutukuntasi rakennusalan ammattilaiset.

Rakentajain Tieto&Taito -oppaan löydät edelleen tuttuun tapaan myös painettuna paperiversiona lähimmästä rakennustarvikelikkeestä ja yhteistyökumppaneiltamme. Lehti ilmestyy alueittain, jolloin löydät lehdestä parhaiten paikalliset yritykset ja osaajat.

DIGILEHTI: Lataa Rakentajan Tieto&Taito opas..

Nettisivustomme rakennusosaajien haun kattavuus kasvaa lähes päivittäin, sillä alueittain ilmestyvä lehtemme haluaa palvella tulevaisuudessa rakentajia ja remontoijia entistä useammassa maakunnassa.


Asumisen ja rakentamisen viranomaispalvelut
-linkistä löydät muun muassa kaikki asumiseen ja rakentamiseen liittyvät lait ja asetukset. Lisäksi linkin takaa löytyvät viranomaisohjeet sekä  -palvelut.

Kuntaliiton 'Yhdyskunta, tekniikka ja ympäristö'
-sivuilla on paljon hyödyllistä ja tärkeää tietoa rakentamiseen, remontointiin ja rakennussuun- nitteluun liittyen. Esimerkiksi rakennusvalvonnan käytännöt on hyvä tarkistaa täältä jo rakennusprojektin alussa.

Suomen kuntien sivuille
pääset yläpuolen linkistä helposti. Kunkin alueen omat rakennusohjeet ja viranomaisten yhteystiedot on viisasta selvittää jo ennen varsinaiseen työhön tarttumista.

Ajankohtaista Remontointi ja korjausTästä oppaat ja artikkelit DIGI -lehtinä: .
Rakentajain Tieto&Taito Opas ja Auotoilijan Opas

Vanhojen rakennusten remontointi
saattaa olla ennakoitua vaativampaa, varsinkin arvokohteissa, mutta ohjeita alkuun ja hieman pidemmällekin löydät rakennusperinto.fi -sivuilta.

Restauroija tai perinnerakentaja
löydät toimivat ohjeet kätevästi Museoviraston sivujen korjauskortistosta .pdf -muodossa.Yrittäjät ja mainostajat

Rakentajain Tieto&Taito -opas on kohti valtakunnallista näkyvyyttä laajentuva rakentamisen tieto-taitoon keskittyvä lehti, jonka nettisivuilta rakentaja löytää aiempaa helpommin paikalliset rakennustarvikeliikkeet sekä rakentamisen ammattilaiset. Sivustomme 'Yrittäjähaku' -osiosta etsivä löytää juuri sinut, paikallisen osaavan ammattilaisen.

Tule sinäkin mukaan auttamaan rakentajaa omalla osaamisellasi. Yrityksesi saa samalla hyvin kohdennettua näkyvyyttä sekä painetussa lehdessämme että www-sivuillamme. Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun yrityksellesi parhaiten soveltuvan kokonaisuuden.

©2008-2013 Mediamyynti Viljanen t:mi
Rudus

Rautia
VL
Hakulan Puu
Orikedon Keittiötukku
Turun LVI -piste
Sähkö-Insto
Rautia Raisio
Turun Tapetti&Matto
K-Rauta Skanssi
K-Rauta Kuninkoja